Starten på det nye RotaryåretDen 2. september møttes klubbmedlemmene til det første ordinære klubbmøtet i Giske Rotaryklubb i rotaryåret 2021-22. Så kjekt å møtes igjen!

Klubbens President, Oddvin Remme, ønsket velkommen før det ble gjennomført en markering i forbindelse med bortgangen til klubbmedlem Kjetil Molnes. Oddvin spilte av en innspilling av sangen som Kjetil hadde laget om Vigra og klubbmedlemmene avsluttet denne markeringen med 1 minutts stillhet.

Årsaken til at det hadde dratt litt ut i tid før vi igjen kunne møtes, er ferieavvikling og avklaring rundt nye lokaler.

Dette første møtet var planlagt som et drøftings-/medlemsmøte og nye lokaler for klubben var det som først ble tatt opp. Styret i klubben har vurdert det som problematisk å bruke lokalene på Valderøy barneskule grunnet pandemien. Det har også vært tatt opp i styresammenheng tidligere at en skulle ønske at en hadde et klubblokale der en kunne holde sosiale lag. Styret har derfor kikket rundt etter nye lokaler og har landet på nye lokaler på Mjølner samfunnshus. President Oddvin orienterte om prosessen og avtalen med husstyret på Mjølner.

I medlemsmøtet ble det også tatt opp at det minker på antall medlemmer i klubbene. Vi er nå 21 medlemmer. Et av forslagene som kan bidra til mer synlighet og større engasjement som kom opp, er å jobbe frem en årlig konferanse. Gunnar Kvalsund fikk i oppdrag å vurdere dette nærmere og etablere en egen styringsgruppe for et slikt prosjekt.

Kommende torsdag, den 9. september, kommer Distriktsguvernør Hans Olav på besøk. Vi gleder oss! 


 
Velkommen til åpent møte!

12. september 2023

Velkommen til åpent møte!

Den 21. september kl. 19 kommer vår nye kommunedirektør, Karl Andre Birkhol, og redaktør i Øyblikk, Andreas Hesselberg, på besøk til oss på Mjølner samfunnshus. Alle som vil høre hva de har å fortelle, er hjertelig velkomne!

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

7. september 2023

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

Giske Rotaryklubb med president Brit i spissen, hadde i dag et hyggelig besøk av Anders Anderson, som er årets distriksguvernør. Han er medlem i Eda-Eidskog Rotaryklubb, som geografisk ligger både i Norge og Sverige, og Anders er svensk.

CREATE HOPE in the WORLD

1. juli 2023

CREATE HOPE in the WORLD

Rotarys verdenspresident for dette rotaryåret, Gordon R. McInally, har valgt «CREATE HOPE in the WORLD» som temaet for 2023-24.

Sommerfest med presidentskifte

22. juni 2023

Sommerfest med presidentskifte

Den 22. juni var hele klubben samlet til sommerfest med presidentskifte. Som vi koste oss!

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

14. juni 2023

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

Den 14. juli besøkte medlemmene i Giske Rotaryklubb Giske IL sitt Vannsportsenter, som ligger på Gjerdesanden, like ved Giske IL stadion. Der ble vi tatt godt imot av Torkil Skjong, som fortalte om vannsportsatsingen og viste oss rundt på området.

Tegneriet på Roald

11. mai 2023

Tegneriet på Roald

Den 11. mai besøkte vi Tegneriet på Roald der Torun Hunnes tilbyr ulike kurs for folk i alle aldrer. Spennende!

Imponerende anlegg!

27. april 2023

Imponerende anlegg!

Den 27. april var vi invitert til Subsea 7 sin spolebase på Vigra. Tor Ola Olsen som er basesjef på anlegget, tok vel imot oss og inviterte både på kaffe og omvisning. Her står sikkerhet og kvalitet i fokus!

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

12. januar 2023

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

Den 12. januar hadde vi besøk av engasjerte representanter for Giske IL Vannsport. Vi er skikkelig imponerte over hva de har fått til ved den flotte Gjerdesanden!

Koselig førjulstreff

8. desember 2022

Koselig førjulstreff

Torsdag 8. desember inviterte klubbmedlem Halvard oss til de nye lokalene AVIS har etablert seg i ved Ålesund lufthavn, Vigra. Det be en «julete» og koselig kveld der vi også ble oppdatert om Rotarys arbeid med å utrydde Polio i verden.

Besøk av «nyepresten»

17. november 2022

Besøk av «nyepresten»

Den 17. november hadde vi besøk av sokneprest Benjamin Anda. Vi fikk vite litt mer om hvordan det er å være prest i en liten kommune – og om hvordan det er å være «på» 24 timer i døgnet.
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mjølner samfunnshus
Adresse: Molnesvegen 59
Postnummer: 6040
Sted: Vigra
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no

Klubbens møter:

Klubmøte m/program

2023-10-05 20:00 - 21:00

Høstferie- møtefri

2023-10-12 20:00 - 21:00

Klubbmøte m/program

2023-10-19 20:00 - 21:00

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...