Storfint besøk!På høstens andre klubbmøte dette rotaryåret, den 9. september, hadde vi storfint besøk av årets distriktguvernør, Hans Olav Osbak.

Gjennom rotaryåret 2021-22 skal distriktguvernøren besøke alle de 50 klubbene i Distrikt 2305. Distriktet vårt dekker klubbene i Romsdal, Sunnmøre og hele Innlandet fylke, så her blir det mye reising og mange hyggelige møter for Hans Olav. Med seg på turene har han også sin kone, tidligere distriktguvernør Vigdis.

For oss i Giske Rotaryklubb, ble dette et svært hyggelig gjensyn. Flere av medlemmene våre har jobbet for distriktet i flere år, og da også i nært samarbeid med både Hans Olav og Vigdis. De har begge også tidligere vært på besøk hos oss. Kjekt var det også at assisterende distriktguvernør (AG) for Sunnmøre, Arnold Rørstad fra Spjelkavik Rotaryklubb, var med oss denne kvelden.

Distriktguvernør Hans Olav startet kvelden sammen med klubbstyret og komitelederne i klubben vår. Der fikk vi fortelle om aktiviteten i klubben og om planene våre fremover.

I etterkant var alle klubbmedlemmer også inviterte til et festlig møte der distriktguvernøren fortalte om hva distriktet kan bidra med og om hans forventninger til oss dette året. Han var spesielt opptatt av at vi skulle invitere flere med i klubben vår og bidra til å fremme de fem kjerneverdiene i Rotary; Tjeneste, Kameratskap, Mangfold, Integritet og Lederskap. Han fortalte også om Rotary International sitt tema for dette rotaryåret; «Serve to change lives».

Tusen takk til Hans Olav, Vigdis og Arnold for besøket. Dette var en veldig hyggelig kveld!

Det var en stor ære å ha hele fire distriktguvernører (DG) samlet til møtet i Giske Rotaryklubb denne kvelden; (fv) tidligere DG Gunnar Kvalsund, tidligere DG Ivar Isene, begge fra Giske Rotaryklubb, sammen med årets Dg Hans Olav Osbak og tidligere DG Vigdis Osbak. 

God stemning rundt bordene :-)
 
Velkommen til åpent møte!

12. september 2023

Velkommen til åpent møte!

Den 21. september kl. 19 kommer vår nye kommunedirektør, Karl Andre Birkhol, og redaktør i Øyblikk, Andreas Hesselberg, på besøk til oss på Mjølner samfunnshus. Alle som vil høre hva de har å fortelle, er hjertelig velkomne!

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

7. september 2023

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

Giske Rotaryklubb med president Brit i spissen, hadde i dag et hyggelig besøk av Anders Anderson, som er årets distriksguvernør. Han er medlem i Eda-Eidskog Rotaryklubb, som geografisk ligger både i Norge og Sverige, og Anders er svensk.

CREATE HOPE in the WORLD

1. juli 2023

CREATE HOPE in the WORLD

Rotarys verdenspresident for dette rotaryåret, Gordon R. McInally, har valgt «CREATE HOPE in the WORLD» som temaet for 2023-24.

Sommerfest med presidentskifte

22. juni 2023

Sommerfest med presidentskifte

Den 22. juni var hele klubben samlet til sommerfest med presidentskifte. Som vi koste oss!

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

14. juni 2023

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

Den 14. juli besøkte medlemmene i Giske Rotaryklubb Giske IL sitt Vannsportsenter, som ligger på Gjerdesanden, like ved Giske IL stadion. Der ble vi tatt godt imot av Torkil Skjong, som fortalte om vannsportsatsingen og viste oss rundt på området.

Tegneriet på Roald

11. mai 2023

Tegneriet på Roald

Den 11. mai besøkte vi Tegneriet på Roald der Torun Hunnes tilbyr ulike kurs for folk i alle aldrer. Spennende!

Imponerende anlegg!

27. april 2023

Imponerende anlegg!

Den 27. april var vi invitert til Subsea 7 sin spolebase på Vigra. Tor Ola Olsen som er basesjef på anlegget, tok vel imot oss og inviterte både på kaffe og omvisning. Her står sikkerhet og kvalitet i fokus!

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

12. januar 2023

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

Den 12. januar hadde vi besøk av engasjerte representanter for Giske IL Vannsport. Vi er skikkelig imponerte over hva de har fått til ved den flotte Gjerdesanden!

Koselig førjulstreff

8. desember 2022

Koselig førjulstreff

Torsdag 8. desember inviterte klubbmedlem Halvard oss til de nye lokalene AVIS har etablert seg i ved Ålesund lufthavn, Vigra. Det be en «julete» og koselig kveld der vi også ble oppdatert om Rotarys arbeid med å utrydde Polio i verden.

Besøk av «nyepresten»

17. november 2022

Besøk av «nyepresten»

Den 17. november hadde vi besøk av sokneprest Benjamin Anda. Vi fikk vite litt mer om hvordan det er å være prest i en liten kommune – og om hvordan det er å være «på» 24 timer i døgnet.
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mjølner samfunnshus
Adresse: Molnesvegen 59
Postnummer: 6040
Sted: Vigra
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no


Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...