Forbereder oss til nytt rotaryår!På klubbmøtet den 5. mai var det Inger Marie, som skal være leder for klubben vår fra 1. juli, som hadde ordet. Vi fikk vite mer om temaet for året – Imagine Rotary – og hva hun ønsker vi skal fokusere på fremover.

Inger Marie har nå både vært på PETS – President Elect Training Seminar – og på distriktets Styreseminar som ble arrangert for rotaryklubbene i Romsdal og Sunnmøre i Ålesund den 30. mai. Dette for å få den opplæringen som er nødvendig for å kunne lede klubben godt – og ikke minst for å få inspirasjon.

- Dette var kjekke samlinger! Ikke minst er det fint å få møte alle de andre som skal være ledere for rotaryklubbene her vest i Distrikt 2305. At vi fikk samles og utveksle både erfaringer og ideer, var nyttig, sier hun.

Kommende års rotarytema, Imagine Rotary, er det Rotarys verdenspresidenten Jennifer Jones som har bestemt.

- Temaet sier i grunnen at vi skal forestille oss, eller tenke oss, hva Rotary kan gjøre – og så sette i gang med jobben for å realisere dette. Det blir spennende og jeg gleder meg, sier Inger Marie.

Det gjør vi også, for endelig kan vi sette i gang for fullt igjen etter to år med pandemi. Vi kan møtes, samhandle og få økt aktivitet. Det blir kjekt!

På Styreseminarene som distriktet har arrangert – ett i Ålesund for klubbene i vest og ett på Honne for klubbene i vest, har Giske Rotaryklubb hatt mange deltakere. I Ålesund fikk både klubbens sekretær, TRF-ansvarlige, komiteleder for Medlemskap, sammen med kommende leder, Inger Marie, opplæring. Medlem Gunnar og Kari deltok henholdsvis som foredragsholder og ansvarllg for opplæringen innen PR/Kommunikasjon. De to sistnevnte skal også delta på Styreseminaret på Honne kommende lørdag for å holde foredrag og gi opplæring. Da samles kommende lederne og komiteledere fra klubbene øst i distriktet til Styreseminar der.


 
Velkommen til åpent møte!

12. september 2023

Velkommen til åpent møte!

Den 21. september kl. 19 kommer vår nye kommunedirektør, Karl Andre Birkhol, og redaktør i Øyblikk, Andreas Hesselberg, på besøk til oss på Mjølner samfunnshus. Alle som vil høre hva de har å fortelle, er hjertelig velkomne!

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

7. september 2023

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

Giske Rotaryklubb med president Brit i spissen, hadde i dag et hyggelig besøk av Anders Anderson, som er årets distriksguvernør. Han er medlem i Eda-Eidskog Rotaryklubb, som geografisk ligger både i Norge og Sverige, og Anders er svensk.

CREATE HOPE in the WORLD

1. juli 2023

CREATE HOPE in the WORLD

Rotarys verdenspresident for dette rotaryåret, Gordon R. McInally, har valgt «CREATE HOPE in the WORLD» som temaet for 2023-24.

Sommerfest med presidentskifte

22. juni 2023

Sommerfest med presidentskifte

Den 22. juni var hele klubben samlet til sommerfest med presidentskifte. Som vi koste oss!

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

14. juni 2023

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

Den 14. juli besøkte medlemmene i Giske Rotaryklubb Giske IL sitt Vannsportsenter, som ligger på Gjerdesanden, like ved Giske IL stadion. Der ble vi tatt godt imot av Torkil Skjong, som fortalte om vannsportsatsingen og viste oss rundt på området.

Tegneriet på Roald

11. mai 2023

Tegneriet på Roald

Den 11. mai besøkte vi Tegneriet på Roald der Torun Hunnes tilbyr ulike kurs for folk i alle aldrer. Spennende!

Imponerende anlegg!

27. april 2023

Imponerende anlegg!

Den 27. april var vi invitert til Subsea 7 sin spolebase på Vigra. Tor Ola Olsen som er basesjef på anlegget, tok vel imot oss og inviterte både på kaffe og omvisning. Her står sikkerhet og kvalitet i fokus!

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

12. januar 2023

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

Den 12. januar hadde vi besøk av engasjerte representanter for Giske IL Vannsport. Vi er skikkelig imponerte over hva de har fått til ved den flotte Gjerdesanden!

Koselig førjulstreff

8. desember 2022

Koselig førjulstreff

Torsdag 8. desember inviterte klubbmedlem Halvard oss til de nye lokalene AVIS har etablert seg i ved Ålesund lufthavn, Vigra. Det be en «julete» og koselig kveld der vi også ble oppdatert om Rotarys arbeid med å utrydde Polio i verden.

Besøk av «nyepresten»

17. november 2022

Besøk av «nyepresten»

Den 17. november hadde vi besøk av sokneprest Benjamin Anda. Vi fikk vite litt mer om hvordan det er å være prest i en liten kommune – og om hvordan det er å være «på» 24 timer i døgnet.
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mjølner samfunnshus
Adresse: Molnesvegen 59
Postnummer: 6040
Sted: Vigra
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no

Klubbens møter:

Klubmøte m/program

2023-10-05 20:00 - 21:00

Høstferie- møtefri

2023-10-12 20:00 - 21:00

Klubbmøte m/program

2023-10-19 20:00 - 21:00

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...