Anne i JogårdenDen  19. mai besøkte vi keramikkverkstedet til Anne Reed-Larsen på Vigra. Det var virkelig en stor opplevelse med mange flotte former og farger!

Anne kombinerer jobb i Oslo med keramikkverksted på Jogården hjemme på Vigra. Et nydelig tun og en hjertelig velkomst møtte oss da vi kom. Verkstedet som hun og mannen har bygget opp, ligger i kjelleren i hovedhuset på gården. Ulike potter og fat som hun har laget finner vi også i drivhuset, ved inngangen – og inne i huset. Der var det også flotte krus, dekketallerkener, skåler og figurer som Anne har laget. Kjempefine!

I keramikkverkstedet, som ble etablert i 2020, fortalte Anne oss om prosessen bak alle de flotte tingene hun viste oss. Hun lar seg inspirere av det fantastiske lyset vi har her ute på øyene og det er tydelig at dette er en engasjert dame som tydelig koser seg i arbeidet med å skape kunsten.


- Her er det bare å komme innom dersom noen skulle ønske det. Alle er hjertelig velkomne! Det kan jo være en fordel å ringe først, siden jeg også tilbringer litt av tiden min i Oslo. Jeg setter stor pris på den interessen jeg opplever for produktene mine og synes det er stas at andre har lyst til å ha dem hjemme hos seg.

Et utvalg av produktene til Anne kan dere finne på Instagram https://www.instagram.com/annereedlarsen/ Det er vel verdt å kikke innom der!

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk til deg, Anne. Det var skikkelig kjekt å se. Nå vet vi hvor julegavene skal kjøpes! 
Velkommen til åpent møte!

12. september 2023

Velkommen til åpent møte!

Den 21. september kl. 19 kommer vår nye kommunedirektør, Karl Andre Birkhol, og redaktør i Øyblikk, Andreas Hesselberg, på besøk til oss på Mjølner samfunnshus. Alle som vil høre hva de har å fortelle, er hjertelig velkomne!

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

7. september 2023

Inspirerende møte med distriktguvernør Anders

Giske Rotaryklubb med president Brit i spissen, hadde i dag et hyggelig besøk av Anders Anderson, som er årets distriksguvernør. Han er medlem i Eda-Eidskog Rotaryklubb, som geografisk ligger både i Norge og Sverige, og Anders er svensk.

CREATE HOPE in the WORLD

1. juli 2023

CREATE HOPE in the WORLD

Rotarys verdenspresident for dette rotaryåret, Gordon R. McInally, har valgt «CREATE HOPE in the WORLD» som temaet for 2023-24.

Sommerfest med presidentskifte

22. juni 2023

Sommerfest med presidentskifte

Den 22. juni var hele klubben samlet til sommerfest med presidentskifte. Som vi koste oss!

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

14. juni 2023

Imponert over Vannsportsenteret på Giske

Den 14. juli besøkte medlemmene i Giske Rotaryklubb Giske IL sitt Vannsportsenter, som ligger på Gjerdesanden, like ved Giske IL stadion. Der ble vi tatt godt imot av Torkil Skjong, som fortalte om vannsportsatsingen og viste oss rundt på området.

Tegneriet på Roald

11. mai 2023

Tegneriet på Roald

Den 11. mai besøkte vi Tegneriet på Roald der Torun Hunnes tilbyr ulike kurs for folk i alle aldrer. Spennende!

Imponerende anlegg!

27. april 2023

Imponerende anlegg!

Den 27. april var vi invitert til Subsea 7 sin spolebase på Vigra. Tor Ola Olsen som er basesjef på anlegget, tok vel imot oss og inviterte både på kaffe og omvisning. Her står sikkerhet og kvalitet i fokus!

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

12. januar 2023

Spennende vannsportsatsing av Giske IL

Den 12. januar hadde vi besøk av engasjerte representanter for Giske IL Vannsport. Vi er skikkelig imponerte over hva de har fått til ved den flotte Gjerdesanden!

Koselig førjulstreff

8. desember 2022

Koselig førjulstreff

Torsdag 8. desember inviterte klubbmedlem Halvard oss til de nye lokalene AVIS har etablert seg i ved Ålesund lufthavn, Vigra. Det be en «julete» og koselig kveld der vi også ble oppdatert om Rotarys arbeid med å utrydde Polio i verden.

Besøk av «nyepresten»

17. november 2022

Besøk av «nyepresten»

Den 17. november hadde vi besøk av sokneprest Benjamin Anda. Vi fikk vite litt mer om hvordan det er å være prest i en liten kommune – og om hvordan det er å være «på» 24 timer i døgnet.
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mjølner samfunnshus
Adresse: Molnesvegen 59
Postnummer: 6040
Sted: Vigra
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no


Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...