Sommerfest med presidentskifteDen 16. juni var vi samlet til sommerfest i klubblokalene våre. Her ble det opptak av nytt medlem, høytidelig presidentskifte, god mat – og mye lek og moro!

Det aller første på programmet denne kvelden – og det aller siste Oddvin, som har vært klubbens president dette rotaryåret fikk gjøre - var opptak av et nytt klubbmedlem. Ruth Roald. Ruth har også tidligere vært medlem i Giske Rotaryklubb, men måtte gi seg på grunn av stor arbeidsmengde den gangen hun ble ordfører i Giske. 

Nå har Ruth vært med oss på klubbmøter en periode, og vier veldig glade for å få henne inn som medlem igjen. Velkommen Ruth!

Presidentskiftet ble høytidelig gjennomført før middagen ble servert. Årets president takket for seg og overrakte kjedet til klubbens president for 2022-23, Inger Marie Seth. Vi takker Oddvin for innsatsen dette året og ser fram til et nytt rotaryår med Inger Marie som leder for klubben.


Etter et nydelig måltid, var det på tide å røre på seg. Klubbmedlem Brit sørget for underholdningen. Samtlige som var til stede måtte ut på gulvet. Her skulle det lekes. Fysisk aktivitet med mye lyd, latter og moro ble det!


Kaffe og kaker og god prat fikk vi også – og quiz med mange spørsmål fra de siste årtier. Dette satte virkelig hjernene i sving hos oss. Det ble mye hvisking internt i de mange lagene før svarene ble bestemt. God var det at samtlige ble kåret til vinnere til slutt.

Tusen takk for en hyggelig kveld! Nå ser vi frem til høsten med nye rotarymøter og aktivitet. God sommer til dere alle! 


 
Paul Harris Fellow til Vidar og Linda

30. oktober 2022

Paul Harris Fellow til Vidar og Linda

Under høstfesten i Giske Rotaryklubb den 28. oktober, ble Vidar Blindheim og Linda Rørvik tildelt Rotarys høyeste utmerkelse, Paul Harris Fellow. Vel fortjent!

Nye medlemmer til klubben

29. oktober 2022

Nye medlemmer til klubben

Under høstfesten den 28. oktober ble Arnfinn og Giedre tatt opp som nye medlemmer i Giske rotaryklubb. Hjertelig velkomne til dere begge!

Høstens høydepunkt!

29. oktober 2022

Høstens høydepunkt!

Fredag 28. oktober var det klart for høstens høydepunkt; høstfest med opptak av nye medlemmer og Paul Harris til det engasjerte paret Vidar Blindheim og Linda Rørvik.

Barn og unge i fokus

30. september 2022

Barn og unge i fokus

På klubbmøtet den 29. september hadde vi besøk av Andrea Lothe fra Impande. Vi er imponert over hva denne organisasjonen gjør for å sikre de mest fattige og utsatte barna i Sør-Afrikas fattigste distrikter en sjanse til å overleve og lære.

For en helg – for en konferanse!

25. september 2022

For en helg – for en konferanse!

Etter en forrykende samling i Gjøvik Olympiske Fjellhall fredag kveld, var 200 rotarianere klar for Distriktskonferansen 2022. Dette ble en stor opplevelse for oss fem klubbmedlemmer fra Giske Rotary som fikk være med!

Kommunedirektøren på besøk

23. september 2022

Kommunedirektøren på besøk

Stor stas og veldig interessant å ha kommunedirektør Dag Olav Tenfjord på besøk i klubben vår den 22. september.

Guvernørbesøk

9. september 2022

Guvernørbesøk

Torsdag 8. september hadde Giske Rotaryklubb besøk av distriktguvernør Gunhild H. Aalstad og assisterende guvernør Arnold Rørstad. En riktig hyggelig kveld!

Nordøyvegen til Finnøya

3. september 2022

Nordøyvegen til Finnøya

Den 2. september benyttet vi anledningen og kjørte den nye Nordøyvegen helt ut til Finnøya. Svært mange ble med på turen – og vi koste oss!

Nytt rotaryår – nytt tema!

1. juli 2022

Nytt rotaryår – nytt tema!

Nå er vi i gang med et nytt rotaryår, med Jennifer Jones som verdenspresident, Gunhild Aalstad som distriktsguvernør og vår egen Inger Marie Seth som president i Giske Rotaryklubb. Årets tema er Imagine Rotary.

Sommerfest med presidentskifte

16. juni 2022

Sommerfest med presidentskifte

Den 16. juni var vi samlet til sommerfest i klubblokalene våre. Her ble det opptak av nytt medlem, høytidelig presidentskifte, god mat – og mye lek og moro!
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mjølner samfunnshus
Adresse: Molnesvegen 59
Postnummer: 6040
Sted: Vigra
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...