ARKIV / ROTARYÅRET 2015-16 / SUMMER CAMP 2015


SUMMER CAMP 2015

Den 5. og 6. august 2015 kom til sammen 10 spente campdeltakere fra 10 ulike land til Ålesund Lufthavn, Vigra. Sammen skulle de i fjorten dager utforske Nordvestlandet, med rotaryklubber som vertskap.  De fire første dagene skulle de være i Giske kommune, før de skulle videre til andre rotaryklubber i distriktet. Det var utrolig hvor fort ungdommer, fra Tyrkia, Tsjekkia, Nederland, England, Slovakia, Romania, Ungarn, Belgia, Italia og Taiwan, fant hverandre. Og utrolig kjekt for vertsfamiliene å bli kjent med de flotte ungdommene.

I Giske var det lagt opp til et allsidig program og ungdommene fikk oppleve seiltur, tur til Ålesund og Fjellstua, fotosafari i Skjonghellaren, omvisning i Giske kirke, besøk på fyret på Alnes, grilling og tur til Bårevika.  De fikk også prøve skyting med pil og bue i Vigrahallen, der instruktører fra Vigra IL, bueskyttergruppa, stilte opp.  Som en avslutning på oppholdet i kommunen vår, ble det også en tur til Signalen og Blimsanden. En utrolig opplevelse for de mange tilreisende ungdommene!

Mandag den 10. august reiste deltakerne videre til Ørsta rotaryklubb for nye opplevelser. De skal også besøke Volda og Sula rotaryklubber før de reiser hjem igjen.

Inger Marie, som var Giske Rotary sin «prosjektleder» for camp-besøket forteller at ungdomsutvekslingen også har ført klubbmedlemmene nærmere hverandre. Hun oppfordrer derfor også andre rotaryklubber til å stille opp når slike camper blir arrangert.  Dette tilfører både klubben, ungdommene og vertsfamiliene utrolig mye, sier hun.


Inger Marie og Oddvin inviterte campen til grillfest hjemme på terrassen sin


Velkomstsamling med middag på Airport Hotel


På kirkemuren ved middelalderkirken på Giske


Lunch på Alnes

Ute i det fri i fjøra bak Molnesfjellet


Tester ut akustikken i Skjonghellaren


På seiltur til Ålesund


Besøker viking-garden på Giskespelet sitt amfi


Vigra IL sin bueskytterklubb inviterte til instruksjon og prøveskyting i Vigrahallen. Her med ordfører Støbakk som instruktør.


Solnedgang på Blimsanden


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Mjølner samfunnshus
Adresse: Molnesvegen 59
Postnummer: 6040
Sted: Vigra
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no


Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...